MENU

Projectmanagement

Van beperkte kortlopende klussen tot omvangrijke en langlopende trajecten, van het vervangen van een machine of (deel)componenten tot het ontwikkelen van nieuwe productiefaciliteiten of uitbreiden van bestaande locaties: GECP zorgt dat elk project onder controle is en de aandacht krijgt die het behoeft.

Onze projectmanagers nemen niet alleen jarenlange ervaring in de industrie mee, maar ook algemene kennis op het gebied van elektrotechniek, pneumatiek, hydrauliek en engineering (mechanisch en constructief). Daarnaast beheersen ze autoCAD- en 3D-programma’s waardoor het mogelijk is, om het ontwerpproces en de realisatie, indien nodig, tot in detail te overzien.

GECP een sociaal verantwoorde onderneming met een sterk gevoel voor verhoudingen. We hebben een uitgebreid netwerk waaruit desgewenst in no-time een gemotiveerd team samengesteld kan worden.

Kortom: heb je een doorgewinterde projectmanager nodig die de bedrijfstak van haver tot gort kent en alle facetten van het vak beheerst? Iemand die gewend is om turn-key projecten op te leveren, waar ter wereld dan ook? GECP is de partij die je zoekt. 

Wat je vraag ook is…

GECP SORTS YOUR TASKS

Benieuwd wat GECP voor je kan betekenen?