MENU

Contractmanagement

Slecht of ontbrekend contractmanagement heeft een negatieve impact op het bedrijfsresultaat, waarbij het resultaat op projecten onevenredig hoog kan zijn als ze niet correct zijn uitgevoerd. Goed contractmanagement daarentegen helpt juist bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en zal een positieve bijdrage hebben op je CAPEX. Goed contractmanagement is dus serious business. 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen op het gebied van contractmanagement? Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het proactief en operationeel managen van verplichtingen, voorwaarden, doelen en verwachtingen die in een contract zijn vastgelegd. Ook het signaleren en elimineren van gebreken, onduidelijkheden of verschillen in interpretatie is een veeleisende en verantwoordelijke taak. Daarnaast is het organiseren en vastleggen van besprekingen met de contractverantwoordelijken binnen de eigen organisatie en die van de opdrachtgever/leverancier van belang, evenals het overzichtelijk opstellen en beheren van contracten en aanverwante documenten, overzichten en correspondentie.
Velen vinden het opstellen en beheren van overeenkomsten lastig. In dat geval biedt GECP uitkomst. GECP is technisch, commercieel en juridisch uitstekend onderlegd. Contracten opstellen, analyseren en controleren vormt voor GECP geen enkel probleem. Ons doel is om met zo min mogelijk woorden alles zo goed mogelijk vast te leggen.

GECP zorgt dat het vandaag duidelijk op papier staat, zodat het morgen netjes kan worden uitgevoerd.

Wat je vraag ook is…

GECP SORTS YOUR TASKS

Benieuwd wat GECP voor je kan betekenen?