MENU

Technische specificaties

Een investering, hoe groot of klein deze ook is, brengt veel vragen met zich mee. Welke facilitaire vereisten zijn nodig? Wat zijn de gewenste prestaties en opbrengsten? Welke KPI’s zijn prioriteit? Hoeveel Fte’s zijn benodigd? Wat is de beschikbaarheid en wat zijn de bijbehorende onderhoudsbehoeften…

GECP is de juiste partner als het aankomt op brainstormen en het maken en uitvoeren van een technisch ontwerp en naar aanleiding daarvan het uitwerken van de gegevens. Met als uitkomst de gewenste technische specificaties, inclusief aspecten als massabalans, component specificaties, rendementen en flowsheets.

Bij het opstellen van de technische specificaties komen onze vaardigheden op het gebied van AutoCAD en andere 3D-ontwerpprogramma’s goed van pas. Bij GECP beschikken we niet alleen over technische skills, wij koppelen deze expertise tevens aan een sterke dosis communicatieve vaardigheden en commercieel vermogen. Kenmerkend voor onze technische rapportages, inclusief specificaties, is dan ook dat ze voor iedereen – van engineer tot marketeer – begrijpelijk en glashelder zijn.

Praktijkvoorbeeld

Eén van onze opdrachtgevers is een gerenommeerde Nederlandse installatiebouwer. Voor dit bedrijf stellen wij standaard de technische specificaties op ten behoeve van een breed assortiment aan installaties. Ook voor andere opdrachtgevers buigen wij ons over de technische specificaties, variërend van overslag- tot opwerkinstallaties. Daarbij is het onze taak om de procesgaranties in het technisch ontwerp te implementeren. Met zeer geavanceerde en solide machines, en installaties als resultaat.

Wat je vraag ook is…

GECP SORTS YOUR TASKS

Benieuwd wat GECP voor je kan betekenen?